Cyprus Paphos

by - 5:58


Na toto čarovné miesto, sme sa dostali úplnou náhodou. Na poslednú chvíľu nákup leteniek, rezervácia apartmánu a o pár dni sme odlietali. Krása tohto mesta pre mňa bola okúzľujúca. My sme dokonca boli na mieste kde nás na pláži nebolo veľa ľudí a všetko sme mali blízko.
At this magical place, we have come to a complete coincidence. Last minute ticket purchase, reservation of the apartment and a few days left. The beauty of this city was fascinating to me. We were at a place where there were not many people on the beach.


Paphos ponúka mnoho pamiatok a mnoho krásnych pláži, preto počas týždňa dovolenky si viete spraviť zaujímavý program.
Paphos offers many sights and many beautiful beaches. during the week of holiday you can make an interesting program.



My sme mali šťastie len na milých ľudí, takže myslím že na Cypre sú ľudia nápomocný. Pár krát keď sme niečo hľadali, stále nám niekto pomohol.Ja som tam našla nielen mnoho zaujímavých miest na fotenie, no tiež veľký pokoj na cvičenie jógy a mnoho dobrého jedla na každom kroku.  Paphos je čarovne miesto, kde si užijete dovolenku plnú rozmanitosti. Myslím, že ak by som mohla tak sa vrátim späť.
We were lucky only for the good people, so I think that people are very helpful in Cyprus. I've found a lot of interesting places for photography, but also a room for yoga exercises and a lot of good meals for every step. Paphos is a magical place for enjoying a full-fledged holiday. I think if I could get back, then.



Čoskoro podrobnejší článok nájdete na www.voyagecompass.com
For a more detailed article, visit www.voyagecompass.com
Zatiaľ si môžte kúsok Cypru pozrieť v mojom videu: https://m.youtube.com/watch?v=XDM2WTPHS-s&feature=youtu.be
So far, you can see a piece of Cyprus in my video: https://m.youtube.com/watch?v=XDM2WTPHS-s&feature=youtu.be

Boli ste už na Cypre? Alebo by ste chceli ísť?
Have you been to Cyprus? Or would you like to go?

Užívajte si každý deň. Namaste!
Enjoy every day. Namaste!






You May Also Like

0 komentárov