Corset belt

by - 7:21


Korzetové opasky zažili svoj nový rozkvet už minulé leto. Ich história je určite veľká, kedže sú vytvorené od dobových korzetov. U mňa v šatníku si našli miesto hneď. Keďže môj šatník obsahuje čierne a biele kúsky oblečenia,  tieto opasky dotvárajú rôzne moje outfity.
Corset belts have experienced their new bloom last summer. Their history is certainly great because they are made from period corsets. They found a place near me in the closet. Since my wardrobe contains black and white pieces of clothing, these belts are completing my various outfits.

Ako ich nosiť? 
Spôsobov ako ich nosiť existuje mnoho. Môžte ich kombinovať s košeľami, šatami, oversize tričkami, ale tiež s blazerom alebo tenším kabátam. Je mnoho možnosti, už len nájsť tú pri ktorej vyzerajú naozaj dobre a vašmu outfitu dodajú sviežosť. Vďaka ním tiež obmeníte každodenné kúsky oblečenia. Často sa môže zdať, že máte toho v šatníku viac, práve vďaka opaskom. 
How to wear them?
There are many ways to wear them. You can combine them with shirts, dresses, oversize shirts, but also with a blazer or thin coats. There are many possibilities, just to find the ones that look really good and your outfit will add freshness. Thanks to it, you can also change everyday pieces of clothing. Often it may seem that you have more in your wardrobe just because from your belts.


Kto ich môže nosiť?
Nosiť ich môžu ako mladé slečny tak aj stredná a staršia vekova kategória. Je dôležité len to, kto si na nich dokáže trúfnuť. Tak isto nemusíte byť štíhlej postavy. Tieto opasky vám zvýraznia pás a vďaka tomu vyformuju postavu. Teda opticky zúžia pás.
 Who can wear them?
They can be worn as young ladies as well as middle and elderly.  It's just whoever dares them. So you do not have to be a slim figure. These belts will highlight your belt and shape the figure. That is, the belt optically narrows.

 Ako si vybrať ten správny?
Každému sa páči iný druh. Sú rôzne široké alebo užšie. Dajú sa nájsť s viazačkou, alebo na zips. Tak isto mnohé sú robené z elastických materiálov, alebo majú iné tvary. Nájdete ich v rôznych obdobách a využijete ich v každom počasí. 
How to choose the right one?
Everyone likes a different kind. They are broader or narrower. They can be found with a ribbon or a zipper. So many are made of elastic materials or have different shapes. You can find them in different species and use them in every weather.


Tieto konkrétne, ktoré mám na fotkách som vyrobila v rámci našej značky MxD Fashion. Čierno - biely má blízko k mojmu srdcu i šatníku. Je dekorovaný ručne, bielou kontúrou za pomoci ktorej získava nezvyčajný efekt. Nosím ho rada v lete, no i pri rôznych iných príležitostiach. Snažila som sa vám ukázať aj nezvyčajný outfit, za pomoci pánskej long fit košele a koženných nohavíc. 
These particular ones that I have made in the photos I made under our brand MxD Fashion. Black and White is close to my heart and wardrobe. It is hand-decorated with a white contour to give it an unusual effect. I wear belt in summer, even on various other occasions. I also tried to show you an unusual outfit, with the help of a men's long fit shirt and leather trousers.



Druhý trošku vo výraznejšej farbe, bol vyrobený na predaj, no pre svoj obvod si ho môže dovoliť málo kto. Kombinácia modrej a červenej je nezvyčajná, ale ja som jej nevedela odolať. Tento opasok je vyšitý krížikovou výšivkou a doplnený červenou stuhou. Každý opasok je vytvorený jedinečne a ak by som sa aj snažila o podobný, nikdy nebude rovnaký. 
The second one, in a more pronounced color, was made for sale, but few can afford it for its circuit. The combination of blue and red is unusual, but I could not resist it. This belt is embroidered with cross embroidery and complemented by a red ribbon. Every belt is created uniquely, and if I tried to do it, it would never be the same.

Ak sa vám tieto opasky páčia a chceli by ste vlastniť jeden osobný kúsok, vytvorený na mieru, neváhajte a kontaktujte ma. Rada vám ich vytvorím. Moje opasky sa pohybujú v cenovom rozpätí 8-20€ podľa obtiažnosti. V obchodoch ich nájdete zvyčajne od 15 do 30
If you like these belts and want to own one personally designed piece, do not hesitate and contact me. I will create them for you. My belts are in the price range of 8-20 € depending on the difficulty. You usually find them in stores from 15 to 30 €

Zabudnite na všetky pravidlá. Noste to čo milujete. Nie to čo sa od vás očakáva.
Forget the rules. If you like it, wear it.



You May Also Like

0 komentárov