Last minute Valentine day

by - 5:57


Ak ešte nemáte darček a stále neviete čo dať vaším blízkym na tento sviatok, prinášam pár tipov.
If you don't have a gift yet and you don't know what to give your loved one to the valentine, I bring some tips.

1. Mydlá, bomby do kúpeľa  
Skvelý darček pre ženy, ktoré určite poteší mydlo alebo bomba do kúpeľa. Na domácu výrobu šumiviek nájdete určite plno návodov. Ja som mydlo najlepšia maminka zohnala v Albi za 0,50€.
Tip pre mužov: existujú rôzne druhý pivnej kozmetiky, tou určite nepohrdnú muži.
1. Soaps, bath bombs
A great gift for women  a  soap or the bath bombs. You can find a lot of instructions for home-made bath bombs. I bought my soap in Albi for 1.00 €.
Tip for Men: There are a variety of other beer cosmetics, this is definitely a heartless man.

2.Darčekovo balené ponožky  
Kto by nemiloval ponožky? Určite nájdete rôzne druhy, ktoré sú srdiečkové alebo podobne zdobené. Druhou voľbou môžu byt silonky s rôznymi vzormi
Tip pre mužov: V mnohých obchodoch nájdete ponožky s odkazmi ako prines mi pivo a podobne. Zábavný a praktický darček.
2.Gift packed socks
Who doesn't love socks? You can find different types of hearts or similarly decorated socks. The second choice may be tights with different patterns
Tip for Men: In many stores you will find socks with links such as bring me a beer. A fun and practical gift.


3. Valentínky, alebo darčekové karty 
Milé pohľadnice na ktoré môžte napísať venovanie nájdete v rôznych obchodoch. Tieto sme vytvorili my v PDF verzii a sú dostupné za 0,50€. Vytlačiť ich stíhate kľudne aj zajtra.
3. Valentines or gift cards
You can find nice postcards that you can write in different stores. These are we created in PDF version and are available for 0.50 €. You can also print them tomorrow.



4.Hrnčekový/Mikrovlnkovy koláč 
Receptov na tieto koláče je plný internet. Existujú aj bez vajec, alebo v rôznych obdobach. Často sú inšpirované kolačmi ako brownie, lávový koláč alebo mrkvový. Je na vás aký recept zvolíte. Zvládne ich každý a chutia ozaj výborne. Dozdobiť ich môžte šľahačkou alebo posýpkov v tvare srdiečok. Tento je z knihy Hrnčekové koláče.
Tip: Darujte nový hrnček originálnym spôsobom. Vytvorte tento mikrovlnkový koláč v novom hrnčeku. Ženy určite odcenia od mužov pokus o pečenie. Naopak pre mužov môžte vytvoriť ich obľúbený koláč ako osobný kúsok, ktorý im konečne nikto iný nezje.
4.Mug / Microwave cake
Recipes for these cakes are full of internet. They are also without eggs or in different times. They are often inspired by cakes such as brownie, lavender cake or carrot. . Everybody can do it, they taste great. Decorate them with whipped cream or heart-shaped dips. This is from the book Mug Cakes.
Tip: Give a new mug in the original way. Create this microwave cake in a new mug. Women definitely get away from men trying to bake. For men, you can make their favorite cake as a personal piece that nobody else does.

Dúfam, že tieto nápady pomôžu spríjemniť tento deň.
I hope these ideas will help make this day more enjoyable.

Rôzne vaše tipy, môžte napísať aj do komentáru.
Different your tips, you can also write in a comment.

You May Also Like

0 komentárov