Love what you do

by - 8:38

Poznáte to? Mať vlastný štýl, milovať svoju prácu a všetko robiť s radosťou?
Do you know that? Have your own style, love your work and do it all with joy?

Ja už áno! Nikdy to nieje ľahké, práve preto je to krásne. Všetko čo sa dá robiť s nadšením a do každého kúsku vkladať seba, svoje pocity.
I already do! It's never easy, that's why it's beautiful. But it can be done with enthusiasm and in every piece of yourself, your feelings.


Skoro pred rokom, sme išli so sestrou do veľkého projektu budovania značky oblečenia. Dnes pred vami stojíme spokojné. Nieje to možno také ako sme chceli, ale má to príbeh. Mnoho nám to dalo a mnoho vzalo. No napriek všetkému vieme, že táto práca stojí za to.
Almost a year ago, we went with my sister to the great project of building brand clothing. Today we are satisfied with you. It's not like we wanted, but it's a story. Well, despite everything, we know that the work is worth it.
Každý deň vstávať s pocitom, že naozaj milujete to čo robíte, to kým ste vďaka tomu. Naučila som sa, že ak veci robíme s láskou a citom, predajú sa samé. Ak ich robíme len aby sme mali čím naplniť Facebook, čakajú na zákazníka aj rok.
Every day you get up with feeling like you love what you do. I learned that if we do things with love and emotion, they will surrendered. If we only do them to fill Facebook, they wait for the customer a year.

A za ten rok zistíte, že cena peňazí je menšia ako cena úspechu. Úspech v zmysle radosti a užívania života. V zmysle neľutovať to čo sa stalo, ale to čo sa nestalo. Vidíte nové možnosti, otvorene hranice a snažíte sa ponúknuť viac ako kedykoľvek. Prečo?
And in that year you will find that the price of money is less than the price of success. Success in the sense of joy and enjoyment of life. Don't regret what happened. You see new options, and you're trying to offer more than ever. Why?

Pretože ste zistili, že to čo teší vás, môže potešiť aj iných. Viete, že vaša robota je odcenená spokojným ľudmi. Ak vidíte šťastných a spokojných ich, ste šťastný tiež.
Because you have found that what pleases you can be enjoyed by others. You know that your work is rewarded by satisfied people. If you see them happy, you are happy too.

Tešte sa z maličkostí!
With lots of love!

You May Also Like

0 komentárov