You are a human.

by - 7:08



Dnešná doba je tak trochu zvrátená. Myslím, že problém privlastňovať si človeka tu už pretrváva nejaký čas. Vieš, každý máme právo rozhodnúť sa za seba. Dnešná doba, mi pripadá akoby sa muži báli, že ženy dosiahnu ich úroveň. (myslené úroveň sebastačnosti).
Today's time is a little overturned. I think the problem of having a person is there for some time. You know, everybody has the right to decide for ourselves. Today's time seems to me as if men were afraid that women would reach their level. (thought level of self-sufficiency).

Ženy sa v dnešnom svete dokážu zaobísť už samé a muži sa asi začínajú báť, že budú musieť reálné vynaložiť snahu a ukázať svoje pocity aby si ženu získali.
Women in the world today can do the same thing. men are probably beginning to worry that they will have to make a real effort and show their feelings to get a woman.

Ak si myslíte, že je v poriadku, byť s niekým kto vám zakazuje rôzne činnosti, alebo stretávky, sklamem vás. Takého človeka v živote naozaj nepotrebujete. Každý z nás má svoj rozum a možnosť rozhodovať. Preto ak niekam chcete ísť a viete, že nič iné ako obyčajná rozprava za tým nieje, tak choďte. Obmedzenie typu "nepôjdeš, nebudeš dlho" alebo "zostaneš doma" je trošku pochabé oproti vašemu rozumu.
If you think it's okay, even if someone bans you different activities or meetups, I'm going to disappoint you. You do not really need such a person in life. Each of us has our own reason and the ability to make decisions. Therefore, if you want to go and know that nothing but a simple debate is behind, you go. The "do not go, you will not be long" or "stay at home" type is a bit bland over your reason.

Každý z nás, pochopí túto situáciu, keď zistí, že to takto byť naozaj nemusí. To čo môžem ja, môžeš aj ty. Ako? Jednoducho. Vložiť do človeka dôveru je možné aj v tejto dobe. Oplatí vám to tou svojou.
Each of us will understand this when he finds it does not have to. What I can do is you too. Than? Simple. It is also possible to put trust in this person at this time. it will surrender you to your own.



To čo v živote dávaš, to dostaneš. Ak začneš počúvať na slovo a niekto si bude myslieť, že si hračka ktorú kedykoľvek odloží, bude sa tak k tebe správať. Ak mu dáš možnosť, využije ju. Pokiaľ mu možnosť nedáš, bude spokojný s tým čo má.
What you give in life, you get it. If you start listening to the word and someone will think that a toy that you will always put off will be treated to you. If you give him the chance, he will use it. Unless you give him the chance, he'll be happy with what he has.

Začni od seba. Skús niekedy porozmýšľať nad tým, že si človek. Áno aj v tomto smart svete si človek! Ten ktorý dýcha, žije, má dovolené užívať si, premýšľať, snívať a plniť si svoje ciele. Má dovolené všetko čo chce, ak pri tom rozmýšľa hlavou. Nedovoľ aby niekto s teba urobil robota. Predsa ty si živá bytosť.
Start from yourself. Try to ever think about being human. Yes, in this smart world you are human! The one who breathes, lives, enjoys, thinks, dreams and fulfills his goals. He is allowed what he wants if he thinks about it. Do not allow someone to do a robot with you. Yet you are a living.

Na chvíľku si sadni, sprav si pohodlie. Hmmm.. Spraviť si minútu, dve alebo rovno 10 pre seba? Čo ty na to? Nie, nemusíš si kontrolovať svoj smartfón, ani pozerať televíziu. Nemusíš nič! Len sa z hlboka nadýchnuť a preciťovať okamihy. Len si uvedomovať krásu a podstatu života. Ak objavíš tento pokoj v sebe, objavíš ho aj v iných. Už nikdy sa nebudeš brať ako niečo menej, či viac.
For a moment, sit down, enjoy the comfort. Hmmm .. Manage your minute, two or 10 straight for yourself? What do you think? No, you do not have to check your smartphone or watch TV. You do not need anything! Just take a deep breath and feel the moments. Just be aware of the beauty and the essence of life. If you discover this room in yourself, you will discover it in others. You will never get any more like that or more.

S každým takýmto nádychom pochopíš, že si človek. Tak to skús, každý deň byť na 10minút slobodný človek, ktorý môže mať 10minút pre seba.
With every such touch you will understand that you are human. So it will try, every day for 10 minutes a free human, who can have 10 minutes for myself.

Namaste!

You May Also Like

0 komentárov